Eilisestä postauksesta sain jonkin ihmeen inspiskohtauksen..harmillista että tarttee mennä vielä tänään töihin ja se tarkoittaa sitä, että kun illasta kotiudun olen taas niin loppuun imetty, että tekemisinspikset on kaukana ja kauempana.

Mutta vahingosta viisastuneena en toivo enää jotain yliluonnollista vapaata/lomaa töistä..tai muuten istun kokopukumuumiossa loppuvuoden. Jospa löytäisin tekemisfiiliksen viimestään lauantaina, kunnon yöunien jälkeen.

Muttamutta, tossa on kuvakansiossa roikkunu jo jonkin aikaa kuvia siitä miten säilytän leimakuviani, että jos tässä fiilareissani sitten posttaisin ne pois jaloista pyörimästä. Leimasinvalikoimani on muutamalla kuvalla lisääntyny kuvaussession jälkeen, mutta haitanneeko tuo, saatte ainakin ideasta kiinni..

1239513045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli kuvat on vanhoissa VHS-videoiden lootissa. Mielestäni ihan mukiin menevä säilytysjärjestely, varsinkin kun leimasinkokoelma ei ole (vielä) järjettömissä mittasuhteissa.

1239513065_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kansien sisällä on väritettyjä ja värittämättömiä kuvia.

Sitten onkin vajaa puolituntia aikaa miettiä uskaltaako mennä pyörällä töihin vai pitäsikö koittaa ulkoiluttaa tuota jalkaa, ei se vieläkään ole ihan peruskunnossa..

Niinku en ole muuten minäkään.. 7 minuuttinen pyörärykäsy töihin on muuttunut vartin matkaksi, melkeempä jalankulkijatkin ohittaa. Kannattaa pätkästä jalkansa ja joutua sänkypotilaaksi 8 viikoksi. Ennenkään ollu kummonen kunto, mutta nyt se on jotain ihan älyttömän säälittävää.

Mutta, tänään on perjantai joten iloitkaamme siitä Cool