Tällä sankarilla olisi sitten syntymäpäivät.. masentavaa Otsan rypistys ..32 pamahti tauluun että läsähti, voi surkeuden huipentuma !!! ..mihen ne kaikki vuodet oikeen hävis, enhän mä kerenny niihin edes kunnolla perehtyy ja nyt elämä jo puoliksi ohi..EI TUU MITÄÄN !!!

No jotain piristävääkin.. huomenna Hjesaan, rakas ystäväni on siellä järkkäilly jonkinasteisia syndebileitä..ja on sinne tulossa tyyppejä joita ei ole nähny pariin vuoteen..IHQ nähä taas Nauru

Sitten alkaiski viikonmittainen talviloma. Se sisältäs noitten ikuisuusproggisten lyhentämistä, kissan silpomista (kastraatio, vai mikä lie oikee termi) ..alkanu vihulainen merkkaileen. Saa tää tyty rätti kädessä jahdata sitä ärräpäitä päästellen. Ja sit ihan vaan chillailua ja akkuja latailua..et jaksaa taas pääsiäisvapaisiin asti asiakkaille hymyillä.

Ainiin, tein eilen porukoille tilauksen..perinteiset "Annelin kalakeitot" ois taas pakko synttäreitten kunniaksi saada..NAMMM !!! Se vaan on niin hyvää Kieli ulkona  ..jos ostas Daim-kakun jälkkäriksi..

Sitten illalla ois pakkaamista (mitään hajuu mitä ottas mukaan) ja pientä siivoskelua..kivampi kotiutua ku ois tiskit tiskattu ja pikkasen impattu Hymy

Mutta tää jatkaa aamutoimia ja koittaa raahata ittensä töihin..miksei syntymäpäivä vois olla lakisääteinen vapaa..

Mutta vedetääs poijjjaat vielä kerran:

"hääppyyyy pöötteii tuu mii,

hääppy pööttei tuu mii,

hääppy pööttei tuu mii-ii..

(ja kaikki mukaan)

HÄPPY PÖÖTTEI TUUUUUU MIIII

..änd meni mooooorrr.."

..fairytale has left the pilding..thänk juu, thänk juu veri mats..

Cool